Kontakta Pergola Byggare i Stockholm

Ska ni en bygga en pergola? Vi är en byggfirma som utför allt inom uteplatser, pergolas, altaner, trädäck & m.m- i hela Stockholmsområdet. Vi är ett byggbolag som sätter glädje och stolthet i att göra kunderna så nöjda de kan bli.Hör av dig om du har frågor eller funderingar. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Bygga Pergola

Kompetenta altanbyggare som erbjuder helhetslösningar inom pergolas!

Bygga Uteplats

Professionella och kunniga snickare som har byggt över 100+ uteplatser i Stockholm.

Bygga Uterum

Om du ska bygga ett uterum eller en vinterträdgård finns vi där för att hjälpa dig!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Få en kostnadsfri offert för din pergola

Vår strävan är att ge dig så mycket personlig service som det bara går. Vi bygger enligt dina specifikationer och önskemål utifrån de förutsättningar som råder på byggplatsen. Det är ett tillvägagångssätt som garanterar att du blir nöjd samtidigt som kvaliteten på byggjobbet blir så hög den bara kan bli. Av den anledningen ger vi inte ut några exakta priser här.

Vi besöker dock gärna byggplatsen för att bilda oss en uppfattning om vad uppdraget kräver. Därefter får du en kostnadsfri offert från oss som du kan ta ställning till i lugn och ro. Vi lovar att vi erbjuder den högsta kvaliteten till det lägsta priset du kan hitta.

Altanbyggare som Bygger Pergolas i Stockholm Kostnadsfri vägledning och hembesök

Varför ska du låta oss bygga din pergola?

Framför allt för att vi garanterar ett arbete som slutförs i högsta kvalitet enligt dina specifikationer. Vi är dessutom en totalentreprenör vilket innebär att du slipper krångla med att anlita olika underleverantörer för olika arbetsmoment. Vi tar hela projektet från start till mål med en projektledning som överser hela arbetsprocessen. Det innebär extra trygghet för dig i och med att du har en kontaktperson hos oss som du kan hålla dig uppdaterad hos och föra en dialog med. När du anlitar oss får du:

  • Arbetet utfört av ett arbetslag bestående av certifierade hantverkare med olika specialistområden (snickare, målare, golvläggare, plattsättare, VVS-montörer, elektriker mm.)
  • En pergola, ett uterum, en altan eller ett trädäck som konstruerats enligt branschens högsta standarder, kvalitetssäkrat och nyckelfärdigt.
  • Ett byggbolag som sätter glädje och stolthet i att göra kunderna så nöjda de kan bli.

Våra byggtjänster

Vi bygger inte bara pergolas – vi klarar av många liknande konstruktioner.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Andreas Otto
Projektledare

Nummer: 08-557 69 765
Mail: offert@bygga-pergola.se

Vanliga frågor Inför en altanbyggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

Hur mycket kostar det att bygga en pergola?

Exakt hur mycket konstruktionen kostar avgörs av många olika faktorer såsom materialval, markförutsättningar och liknande. Det vill säga hur komplext bygget är. Vi ger inga exakta prisuppgifter här. Hör av dig till oss och presentera din idé så ger vi dig en offert, helt utan kostnad. Om du har frågor om vilka material som kan tänkas passa bäst eller andra frågor som rör konstruktionen hjälper vi gärna till

Kan jag få ROT-avdrag för att bygga en pergola?

ROT-avdrag ges för byggnader som uppförs i anslutning till redan befintliga fastigheter. Dit räknas i regel pergolas eller uterum (undantag finns förstås). I och med det är det större sannolikhet att du får göra avdrag för uterum eller altaner som i regel uppförs som tillbyggnader. Avdraget kan uppgå till som mest 50 000 kronor per år och gäller för arbetskostnaden, inte för material. Vi hjälper dig gärna att säkerställa att allt pappersarbete blir rätt. Det är bara att fråga oss om ROT-avdrag när du kontaktar oss.

Behövs bygglov för att bygga en pergola?

I de allra flesta fall krävs inget bygglov för att bygga en pergola. Det finns dock undantag. Om pergolan du vill bygga är större än ett Attefallshus eller en Friggebod behövs till exempel bygglov. Vi rekommenderar att du alltid kontaktar byggnadsenheten hos din hemkommun för att ta reda på vad som gäller innan dina planer går för långt. Om bygglov krävs kan du räkna med att handläggningstiden innan du får bygglovet ligger på mellan 4-12 veckor. Ha också i åtanke att handläggningen kostar en slant. En annan sak som är värd att nämna är att om du vill uppföra pergolan mindre än 450 centimeter från tomtgränsen så behöver du få din grannes medgivande. För grannsämjans skull kan det därför vara en bra idé att prata med dem som bor nästgårds.

Vilket material är bäst för en pergola?

I Sverige byggs en pergola oftast i kraftigt trä, men det förekommer också mer smäckra konstruktioner i metall. Det finns egentligen inget byggmaterial som är bättre än någonting annat. Materialvalet avgörs helt av hur du vill att pergolan ska se ut, hur mycket underhåll som krävs och hur mycket du kan tänka dig att betala för den.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Pergola på Trädäck. Landsnora

Nybyggt pergola ovanpå trädäck i tomten till fastighetsägare ägare i Landsnora Sundbyberg.

Uteplats & Pergola. Hässelby-Välllingby

Större uteplats med staket, pergola & uterum i trädgård till villaägare i Vällingby-Hässelby.

Uterum på Veranda. Hallonbergen

Lyxigt uterum ovanpå altan intill villan i Hallonbergen. Isolerad för kalla vinterkvällar!

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Andreas Otto
Projektledare

Nummer: 08-557 69 765
Mail: offert@bygga-pergola.se

Offert? Klicka här